Select Page

Празните ѕидови украс на запад, грдотија во Скопје
Напис

Автор: Г.Т. ; изјави: Коле Манев, Станко Николовски, Милчо Ивановски

Објавен во Нова Македонија, Скопје
23.02.2009

 

Напис: PDF mk

(Од архивата на Вилиќ Небојша)