Select Page

Празна сала или празна глава

Реакција на текстот „Здрава насмевка во здраво општество, втор дел“ од Лилјана Неделковска, објавен во „Зум“

Златко Теодосиевски

Објавенa во Зум, Скопје

Септември 2002

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)