Select Page

По хуманитарната акција на „Благовестие“: Директорката на „Градски аптеки“ не кажува врз кои основи ја купи најскапата слика
Напис
Автор: Г. Д. М.

Објавен во Дневник, Скопје
23.01.2001

 

Напис: PDF mk