Select Page

По повод написот „Уметникот творец но не и самоуправувач“
Писмо од Љубица Дамјановска во име на Работната заедница на МСУ и реакција од редакцијата на Нова Македонија

Објавени во Нова Македонија, Скопје

20.01.1971

 

Текст: PDF mk