Select Page

По повод наградата „Нерешки мајстори“ за сликарство и скулптура на 36. изложба на ДЛУМ

Осврт (кон творештвото на Бранко Конески и Коле Манев – добитници на наградата „Нерешки мајстори“, ДЛУМ, 1981)

Автор: Викторија Васева – Димеска

Објавен во Ликовна уметност бр.8/9 (стр.135-139), Скопје

1983

 

Осврт: PDF mk