Select Page

Почетоци на зрелоста
Осврт (кон самостојните изложби на Вело Ташовски, Дом на млади „25 мај“ и Љубомир Антоновски, Центар за култура и информации, Скопје, декември 1981)
Автор: Паскал Гилевски
Објавен во Вечер, Скопје
29.12.1981

 

Осврт: PDF mk

 

>>> Линк до изложбата