Select Page

Постои публика, има уметници, потребна е смелост
Интервју со Мира Гаќина

Автор: Ј.Ф.

Објавено во Нова Македонија, Скопје

23.02.2009

 

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)