Select Page

Поканата од Биеналето беше упатена до Република Македонија
Писмо (реакција на написот „Во Министерството имало малку пари или многу ургенции“ објавен во Дневник на 2 април 1999)
Автор: Зоран Петровски

Објавено во Дневник, Скопје
07.04.1999

 

Текст: PDF mk