Select Page

Познатиот руски уметнички колектив „Что делат“ се претстави на фестивалот КРИК
Напис
Автор: не е наведен; изјави: Роберт Алаѓозовски, Искра Гешоска, Дмитри Виленски
Објавен на okno.mk
15.12.2017

 

Напис: PDF mk

 

>>> Линк до фестивалот