Select Page

Поезија на линијата
Осврт (кон изложбата на Никола Мартиноски, Уметничка галерија, Скопје, 1974)
Автор: Ладислав Баришиќ

Објавен во Млад борец, Скопје
27.02.1974

 

Осврт: PDF mk

 

 

>>> Линк до изложбата