Select Page

Под земја полесно се дише #2

Мултимедијален фестивал
(изложба, проекција на експериментални и анимирани филмови и музички концерти)

Подземните гаражи кај Плочник, позади Соборна, Скопје

27.12.2014

 

Второто издание на „ Под земја полесно се дише“ ќе се одржи на 27-ми декември, со почеток во 19 часот во подземните гаражи на Плочник. Ќе имате прилика да проследите изложба, проекција на експериментални и анимирани филмови и музички концерти на „Подземан ефект“, „Стагнатор“ и „Црно дете“. Покрај препознатливата атмосфера од претходната година, делата од изложбата ќе бидат потпишани под мотото на настанот-подреализам. Не пропуштајте да бидете дел од последното креативно загревање на 2014 година во светлината на подземјето.

Постер: JPG mk

Фото галерија ☟