Select Page

Пламенот на слободата
Проекција на филмот „Пламен” и разговор со Марко Стаменковиќ
ГЕМ клуб, Скопје
17 ноември 2015

Краток филм за Пламен Горанов (21 мин, режиja: Андре Андреев, сценарио: Мартин Маринос, продуцент: Дан Коврт, продукција: Dress code NY – Бугарија/САД, 2015)

Oрганизација на настанот: факултет за работи што не се учат (ФРУ) – Битола, како дел од годишните програмски активности на АКТО фестивалот за современа уметност

Покана: JPG mk