Select Page

Пиктурално ткаење
Осврт (кон изложбата на Александар Јанкулоски, Центар за култура и информации, Скопје, октомври 1983)
Автор: Паскал Гилевски

Објавен во Вечер, Скопје
13.10.1983

 

Осврт: PDF mk

 

 

 

>>> Линк до изложбата