Select Page

Пет столици и видео
Самостојна изложба
Слободанка Стевческа
CIX Gallery, Скопје
12.05.1999

 

Покана: PDF mk

(Од архивата на Христова Лиљана)

 

>>> линк до прилогот на ТВ Сител