Select Page

Петре Николоски
Самостојна изложба

Дом на младите „25 Мај“, Скопје

28.03– 15.04.1985

 

 

Покана: PDF mk
Каталог: PDF mk

Видео документација од отворањето на изложбата ☟(Од архивата на Вилиќ Небојша)