Select Page

Петар Попчев: Изложба – сликарство / Петър Попчев: Изложба – живопис

Самостојна изложба

 

Културно-Информативен Центар на Р. Македонија во Софија

1 октомври 2009, 18.00 ч

 

Покана: JPG bg