Select Page

Петар Мазев – 90 години од раѓањето (дел 1)
ТВ емисија
Текст: Викторија Васева Димеска
Сценарио: Јане Теохаревски

МРТ, 2018

 

Наратор: Ленче Смилева
Режисер: Владо Денчов

ТВ емисија ☟

 

>>> Линк до вториот дел