Select Page

Петар Лубарда 27. VII 1907 – 13. II 1974

Ин мемориам

Автор: Љубица Дамјановска

Објавен во Ликовна уметност бр.2/3 (стр.77-78), Скопје

1977

 

 

Текст: PDF mk