Select Page

Патологијата – нашата единствена кауза
Писмо – реакција на Конча Пиркоска на текстот „Кој се изрезили со Венеција?“ објавен во Дневник на 22.04.1999

Објавено во Дневник, Скопје
30.04.1999

 

Текст: PDF mk

(Од архивата на Вилиќ Небојша)

 

>>> Линк до текстот „Кој се изрезили со Венеција?“ на Лилјана Неделковска