Select Page

Патници од Iва класа
Напис

Автор: Влатко Галевски; изјави: Башким Адеми, Илија Пејовски, Сестра Макарина, Цветан Враживирски, Ристо Вртев, Стефан Сидовски, Ацо Станкоски, Сашо Клековски, Мишко Талески

Објавен во Форум, Скопје
Јули 2004

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)