Select Page

ПАРТИЗАНУВАЊЕ – траги на борбата
Едновечерен изложбен настан
Кураторка: Ивана Васева

Уметници: Игор Грубиќ (Загреб), Ивана Драгшиќ (Скопје), Филип Јовановски (Скопје), Здружение КУРС (Белград)

Место: Сојуз на здруженијата на борците од НОВ – Грaдски одбор Скопје (адреса: бул. Климент Охридски 58, спрат 3)
30 март 2017 год, 19:00 – 23:00 ч.

 

Настанот е продуциран во рамки на проектот „Траги на борбата“ во организација на Плоштад Слобода од Скопје и нивните партнери Креативен синдикат од Загреб и Теорија која хода од Белград како и нивниот партнер Кооператива Регионална платформа за соработка од Загреб.

Програма: PDF mk