Select Page

Отпор кон ликовното

Осврт кон V Зимски салон на ДЛУМ

Автор: Валентино Димитровски

Објавен во Пулс, Сопје

16.02.1996

 

 

Осврт: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)