Select Page

Отворена изложбата „15 македонски ликовни уметници”
Напис

Автор: Р. Куз.

Објавен во Нова Македонија, Скопје

20.01.1980

 

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Абаџиева Соња)