Select Page

Отворена изложбата на академскиот сликар Тома Владимирски
Напис

Автор: не е наведен

Објавен во дневниот печат, Скопје

02.10.1970

 

Напис: PDF mk

(Од архивата на Владимирска Марина и Данаилов Славчо)

 

>>> Линк до изложбата