Select Page

Отворена галерија: Одблесоци на концептуалната уметност – македонската ликовна уметност во седумдесетите
ТВ емисија

Сценарио: Бојан Иванов и Небојша Вилиќ
Емисијата ја подготви: Светлана Гоцева

ТВС, 1989

 

Уредник: Иван Џепаровски
Реализација: Диме Поповски

Забелешка: Заради правилата на YouTube (регулација на авторските права), на некои места од видео материјалот е отстранета музичката подлога, но нарацијата е останата во целост.