Select Page

Отвораме процепи низ кои ќе се чуе гласот на слободата

Интервју со Ивана Васева и Филип Јовановски

Разговарала: Мимоза Петревска Георгиева

Објавено на novamakedonija.com.mk
05.10.2016

 

PDF mk

 

>>> Линк до фестивалот