Select Page

Осовременет Дирер
Осврт (кон изложбата „Дирер од А – Ш: Шеесет графики од современи уметници варијации на Дирер“, МСУ, Скопје, октомври – ноември 1982)
Автор: Паскал Гилевски

Објавен во Вечер, Скопје
03.11.1982

 

Осврт: PDF mk

 

>>> Линк до изложбата