Select Page

Особеноста на женскиот ракопис
Напис

Автор: Јасна Франговска; изјава: Соња Абаџиев

Објавен во Македонија денес, Скопје
19.05.1999

 

Напис: PDF mk

 

>>> Линк до изложбата