Select Page

Осмата колонија Лесново – од 12 до 22 јули: Во духот на лесновските градители
Напис
Автор: С. Ѓ. ; изјава: отец Иларион

Објавен во Нова Македонија, Скопје
21.04.1999

 

Напис: PDF mk