Select Page

Осамен, со индивидуален скулпторски израз
Интервју со Борис Николоски

Автор: Г. Донакова-Станковиќ

Објавен во Вечер, Скопје
12.10.2000

 

Интервју: PDF mk

 

(Од архивата на Варошанец Благоја)