Select Page

Опасен волунтаризам

Рецензија на изложбите „Опасни врски“ и „Скопје – Париз”, МСУ 2002

Автор: Златко Теодосиевски

Објавена во Зум, Скопје

09.08.2002

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)