Select Page

Омаж на македонските големи сликари во Белград
Напис
Автор: Љубомир Костовски

Објавен во Утрински весник, Скопје
03.11.2003

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Владимирска Марина и Данаилов Славчо)