Select Page

„Октомврискиот салон“ за емоциите во современата уметност
Напис (за претстојното учество на перформанс-дуото „Ефемерки“, Јасна Димитровска и Драгана Заревска, на годинaшниот 56. „Октомвриски салон“ во Белград)
Автор: Весна Дамчевска

Дневен весник Нова Македонија, Скопје
24 септември 2016 (бр. 23862)

 

Напис: PDF mk