Select Page

Околу 150 уметнички дела исчезнати од Младинскиот културен центар
Напис
Автор: Огнена Поп Андонова; изјави: Кочо Божиновски, Миле Јаневски, Зорица Лојпур Богдановска

Објавен во Дневник, Скопје
05.10.2000

 

Напис: PDF mk