Select Page

Од отпадок до убавина / От отпадък до красота
Самостојна изложба на скулптури
Владо Костов Ваце

Во организација на Културно-Информативниот Центар на Р. Македонија и Галерија Арт од Скопје

Културно-Информативен Центар на Р. Македонија во Софија
10 ноември 2009, 18.00 ч

 

Покана: JPG mk/bg