Select Page

Од Моро до Вазарели
Осврт кон изложбата „Од Бонар до Сулаж“, МСУ, Скопје, 1973

Автор: Соња Абаџиева Димитрова

Објавен во Нова Македонија, Скопје
02.12.1973

 

Осврт: PDF mk

 

>>> Линк до изложбата