Select Page

Огромен долг и загрижувачки дисконтинуитет
Напис
Автор: Мимиза Петревска; изјави: Златко Теодосиевски, Ганка Самоиловска – Цветанова
Објавен во Денес, Скопје
19.12.2002

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)