Select Page

Обредни или за тишината
Самостојна изложба

Станко Павлески

Галерија ФЛУ, Белград
1992

 

Видео документација ☟

(Од архивата на Павлески Станко)

 

>>> Линк до освртот од Милета Продановиќ

>>> Линк до прилогот на TVB