Select Page

Обновена скулпторска поетика
Осврт (кон изложбата „Бесконечност“ на Петре Николоски во Чифте-амам, јануари 2019)
Автор: Натали Рајчиновска Павлеска

Објавен во Нова Македонија, Скопје
18.01.2019

 

Осврт: PDF mk