Select Page

Обезбеден македонски изложбен простор во Венеција
Напис
Автор: Весна Ивановска; изјави: Викторија Васева Димеска, Оливер Шамбевски

Објавен во Дневник, Скопје
31.01.2001

 

Напис: PDF mk