Select Page

Нa интернационалниот симпозиум за скулптори во Манчестер: Искра Димитрова со „Таламос III“
Напис
Автор: Е. Е.

Објавено во Нова Македонија, Скопје
06.09.1996

 

Напис: PDF mk