Select Page

Нов регионален културен центар во Скопје!

Напис

Автор: С(ашо) Т(алевски)

Објавен во Македонско дело, Скопје

19.04.2002

 

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)