Select Page

Нов почеток на Националната галерија на Македонија
Напис
Автор: Весна Ивановска; изјави: Елизабета Канческа Милевска, Маја Крстевска
Објавен во Дневник, Скопје
12.12.2008

 

Напис: PDF mk

(Од архивата на Вилиќ Небојша)