Select Page

Нови тенденции во таписеријата
Осврт (кон изложбата „Современа полска таписерија“, МСУ, Скопје, 1988)

Автор: Викторија Васева Димеска

Објавен во  Вечер, Скопје
07.03.1988

 

Осврт: PDF mk