Select Page

Нови предлози за најгрд објект, Мајка Тереза во финалето
Напис

Автор: не е наведен

Објавен во Нова Македонија, Скопје

05.05.2009

 

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)