Select Page

Нови поттици
Осврт (кон изложбата „Енформел во современото шпанско сликарство“, МСУ Скопје, мај – јуни 1983)
Автор: Владимир Величковски

Објавен во Нова Македонија, Скопје
27.05.1983

 

Осврт: PDF mk

 

 

>>> Линк до изложбата