Select Page

Нови дела – подароци
Напис

Автор: С. Ѓ.
Изјави: Љубица Дамјановска

Објавен во Нова Македонија, Скопје

26.12.1980

 

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Абаџиева Соња)