Select Page

Нови вредности
Осврт (кон годишната изложба на ДЛУМ, МСУ, Скопје,1978)

Автор: Паскал Гилевски

Објавен во Вечер, Скопје
11.11.1978

 

Осврт: PDF mk

 

>>> Линк до изложбата