Select Page

Нова постојана поставка

Напис

Автор: С.Ѓ.

Објавен во Нова Македонија, Скопје

26.04.1991

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Абаџиева Соња)

 

>>>  Линк до изложбата