Select Page

Нова материјализација и сугестија
Осврт (кон изложбата на Димче Николов, МСУ, Скопје, април – мај 1981)

Автор: Богдан Видое Мусовиќ

Објавен во Нова Македонија, Скопје
19.05.1981

 

Осврт: PDF mk